Εντυπώσεις από το 2ο openSUSE collaboration summer camp!!!

by 11:23 μ.μ. 0 σχόλια


Όπως πιθανό να έχετε δει στο δίκτυο (planet, κοινωνική δικτύωση κλπ), το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20-22 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κατερίνη το 2ο openSUSE collaboration summer camp.
Πολλές συμμετοχές από διαφορετικές κοινότητες, ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops επάνω σε αγαπημένα projects. Αυτό που μένει αξέχαστο σε όλους ήταν οι συζητήσεις εκτός προγράμματος, η χαλάρωση, τα παιχνίδια στο νερό (δείτε φωτογραφίες).
Το διαφορετικό από την περσινό summer camp ήταν η διεθνή συμμετοχή από τα γραφεία της SUSE της Πράγας. Για το λόγο αυτό, οι ομιλίες ήταν στα Αγγλικά.

Φέτος συμμετείχα με 2 ομιλίες και ένα workshop.
Η πρώτη μου ομιλία αφορούσε το ownCloud. Τα λόγια είναι περιττά νομίζω να αναλυθεί.

Μπορείτε να βρείτε τα slides της ομιλίας εδώ:

Η δεύτερη ομιλία ονομαζόταν Boothing. Το περιεχόμενό της αφορά την μη λεκτική επικοινωνία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε στις εκδηλώσεις, ώστε να κάνουμε τον επισκέπτη να νιώσει άνετα και φιλικά με εμάς.

Μπορείτε να δείτε τα slides της ομιλίας εδώ:

Το workshop αφορούσε την μετάφραση κάποιων αρχείων προγραμμάτων του Gnome. Αφού εξηγήθηκε πως γίνεται η μετάφραση και το σύστημα που χρησιμοποιούμε στο Gnome, δόθηκαν αρχεία προς μετάφραση. Δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν λόγω χρόνου. Δουλεύονται όμως και θα ανέβουν σύντομα στο σύστημα.

Η διοργάνωση κρίνεται επιτυχημένη. Επόμενο ραντεβού στο τετραπλό συνέδριο στην Πράγα.
Ανυπομονούμε για το 3ο openSUSE collaboration summer camp!!!ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ 1000 ΛΕΞΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ 3 ΣΕΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:
1. Σετ Μπαχαράκη
2. Σετ Κουδάρα
3. Σετ Michal Hrušecký

Efstathios Iosifidis

openSUSE and GNOME foundation member

I'm Farm Animal Manager and dairy products technician looking for new opportunities.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου