Συνέδριο ownCloud 2015, από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου στο TU Berlin


Στο σωτήριον έτος 2015 έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το συνέδριο ownCloud. Αυτές έχουν ως εξής:

Το συνέδριο ownCloud 2015 θα διεξαχθεί από Παρασκευή 28 Αυγούστου μέχρι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο TU Berlin.

Όπως και πέρσι, το συνέδριο θα είναι ένα τεράστιο hackathon όπου η κοινότητα θα φτιάξει ένα πιο λειτουργικό ownCloud, θα αναταλλάξει ιδέες και γνώση και θα καλωσορίσει τα νέα μέλη της κοινότητας που θέλουν να συνεισφέρουν. Το Σάββατο και την Κυριακή διεξάγονται οι ομιλίες και κάποια workshops. Μην περιμένετε, εγγραφείτε.

Το πρόγραμμα

Βελτίωση του ownCloud, σημαίνει εργασία σε κώδικα και σχεδίαση. Έτσι το συνέδριο ξεκινά στις 28 Αυγούστου με hackathon που διαρκεί μέχρι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Για να μην έρθει τόσο βαρύ, το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 θα διακόψουμε για να ακούσουμε ομιλίες. Οι ομιλίες θα είναι σχετικές πχ "τι νέο υπάρχει στην εφαρμογή νέων", γνωριμία με νέα API και διαμοιρασμός γνώσεις όπως "πως να βελτιώσετε την σχεδίαση της εφαρμογής σας" ή "κοινά σφάλματα ασφάλειας".
Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες στο κανάλι YouTube.

Το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί workshop για να μάθουμε προχωρημένες τεχνικές για να βοηθήσουμε τα νέα μέλη που θέλουν να συνεισφέρουν στην κοινότητα. Θέματα όπως "δημιουργία της πρώτης σας εφαρμογής ownCloud", "συγραφή καλύτερης PHP" κλπ. Στην διάρκεια της μέρας, οι αίθουσες θα παραμείνουν ανοικτές για εργασία με κώδικα και θα είναι ανοικτές μέχρι την Πέμπτη.

Θα θέλαμε να μας πείτε τι θέματα θέλετε να καλυφθούν - να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, Facebook, Google Plus ή Diaspora.

Όσοι ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε το ownCloud, είτε μέσα από κώδικα, είτε σχεδίαση, είτε δοκιμή, είτε τεκμηρίωση είτε τέλος μετάφραση, σίγουρα πρέπει να συμμετάσχετε στο συνέδριο.


Είσοδος, εγγραφή, ξενοδοχεία

Το συνέδριο ownCloud έχει δωρεάν είσιδο. Θα το εκτιμούσαμε εάν κάνατε την εγγραφή σας έγκαιρα ώστε να μας βοηθούσατε στην καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. Θα προσθέσουμε σύντομα στην ιστοσελίδα μας πληροφορίες για ξενοδοχεία ώστε να έχετε ένα μέρος να κοιμηθείτε μεταξύ των ομιλιών και της συγγραφής κώδικα.

Πέρσι, είχαμε συμμετοχή 100 ownClouders. Αυτόν τον χρόνο, πείτε στους φίλους σας σχετικά με το συνέδριο και φέρτε τους μαζί σας, ώστε να μεγαλώσει η κοινότητα περισσότερο. Προωθήστε το συνέδριο με το #owncloudconf στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλήστε σε τοπικές κοινότητες, ομάδες κλπ. Στο github μας, θα βρείτε banners για τα ιστολόγιά σας.
Υπάρχει ένα PDF ενός poster που μπορείτε να εκτυπώσετε για τα γραφεία σας, τις συναντήσεις ή το τοπικό hacker space.

Εάν θέλετε να παραλάβετε υλικά προώθησης όπως μερικά posters για το ownCloud Contributor Conference ώστε να τις κρεμάσετε σε τοπικά hacker space ή LUG, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα για να συμπληρώσετε την διεύθυνσή σας. Στο πεδίο 'event details', γράψτε μερικές πληροφορίες που θέλετε να κρεμάσετε τα posters και να τοποθετήσετε τα φυλλάδια. Η αποστολή γίνεται μόνο στην Ευρώπη και ΗΠΑ.

ownCloud Contributor Conference site

Πηγή: ownCloud

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.