Γίνε εθελοντής στο συνέδριο openSUSE #osc13



Είδαμε μερικά ονόματα που θα είναι παρόντα στο συνέδριο του επόμενου μηνός.
Είναι η πρώτη χρονιά που το συνέδριο διοργανώνεται από την κοινότητα.
Όπως λένε και στο εξωτερικό

Team work makes Dream work


Άρα για να έχουμε ένα πετυχημένο συνέδριο πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Καταρχήν, η κοινότητα επέλεξε την πλατφόρμα TRELLO για την καταχώρηση όλων των εργασιών σχετικά με το συνέδριο. Όσοι θέλουν να αναλάβουν μια εργασία, την επιλέγουν εκεί μέσα και αναφέρουν την πρόοδο της εργασίας ώστε να γνωρίζει όλη η κοινότητα.

Υπάρχει βέβαια πιο άμεση επαφή μέσω IRC στο κανάλι #opensuse-conference (εάν δεν έχετε client, χρησιμοποιήστε το webchat του freenode).

Επίσης υπάρχει και η λίστα opensuse-conference AT opensuse DOT org (γράφεστε αν σείλετε ένα κενό mail στο opensuse-conference+subscribe AT opensuse .org).

Όμως αυτό που θα βοηθήσει ιδιαίτερα είναι να δηλωθείτε ως εθελοντές στην διεύθυνση:

http://bit.ly/10s5HDJ


ώστε οι διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί σας όταν θα φτάσει η ώρα για την εκπαίδευση των εθελοντών. Εδώ μπορείτε να δηλώσετε και που μπορείτε να βοηθήσετε.

Πολλοί με ρωτούν γιατί να γίνω εθελοντής; Ο κύριος λόγος είναι η αγάπη μας για το ανοικτό λογισμικό και η ευχαρίστηση της προσφοράς σε κάτι που αγαπάμε, χωρίς την προσμονή για ανταπόδοση (χρηματική ή κάτι άλλο). Υπάρχουν κάποια άτομα (και εγώ μέσα σε αυτούς), που μας αρέσει να παίρνουμε μπλουζάκια. Στην περίπτωσή μας θα λάβετε και ένα μπλουζάκι εθελοντή... ;-)
Ααααα, μην ξεχνάτε να γραφτείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:



Οι διοργανωτές θα μπορούν να προγραμματίσουν για πόσα άτομα θα κανονίσουν τα parties αλλά και ότι υλικά θα δώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.